Google

Vi kan hjælpe dig med at tiltrække flere kunder

Tilføj din overskrift her

Verden bliver mere og mere digital og derfor gælder det om det være synlig, tilstede og relevant på de online kanaler. Dette kan vi hos WOLF MEDIA kan hjælpe dig og din virksomhed med.  

WOLF MEDIA er specialister indenfor online-markedsføring. Vi kan hjælpe dig med at lægge den hel rigtige strategi for din virksomhed.

 

Google har en vigtig rolle, når vi taler søgeoptimering. Det betyder nemlig hvilken placering du lægger på listen. Jo højere jo bedre er det.

 

Med Google Ads kan du få en målrettet annoncekampagne, der vil blive annonceret på Danmarks vigtigste søgemaskine Google.

Vi vil i samarbejde med dig vælge en række søgeord, som skal lede slutkunden hen til dit produkt eller ydelse og dermed din website.

Vi vil anbefale dig at gøre brug at Google ads, da vi vil nå ud til en langt større målgruppe.

 

 

GOOGLE SHOPPING-ANNONCER
Vores PPC-team er eksperter i at skabe høje konverteringsrater og profitable shoppingannoncekampagner for detailhandlere og e-handelsvirksomheder. Ved at bruge dit produktfeed kan vi vise dine produkter til folk, når de handler online. Dit produktfeed er en væsentlig del af en Google Shopping-kampagne. Vi optimerer dit produktfeed for at gøre det nemmere for Google at bruge disse oplysninger til at forbedre synlighed, klik og konverteringer.

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT VÆKKE DIN VIRKSOMHED
WOLF MEDIA kan hjælpe dig. Vi driver og administrerer Google pay-per-klik-annonceringskampagne for virksomheder. Når folk bruger en søgemaskine, placerer vi dine annoncer foran dem. Da de fleste
folks tid online bruges på at læse eller se det, der interesserer dem, ikke på at søge, der er andre måder at nå dine kunder på. Vi kan nå ud til dine kunder med displayannoncer, shoppingannoncer, annoncer på YouTube og på mobilapps. Vores hold
af eksperter kan sammensætte en reklameplan, der passer til dine mål og budget.


GOOGLE SØGEANNONCER


Google Ads vises normalt over, under og til højre for søgeresultaterne.


KØRENDE PPC-KAMPAGNER INKLUSIVE:
• At finde de søgeord kunder søger
• Skrive overbevisende annoncetekst
• Oprettelse af de landingssider, folk besøger efter at have klikket
• Håndtering af den pris, du betaler for klik
• Få mest muligt ud af dit budget
• Opnå konverteringer eller salg