Filmfotograf

Det er ingen hemmelighed at videoer på de sociale medier er det nye sort. Det er for mange, blevet det fortrukne indhold på nettet og derfor også nøglen til en succesfuld markedsføring på de sociale media.

Forbrugerne er i højere grad blevet mere interesseret i at se videoer fra brands eller virksomheder som vi finder interessante og spændende. Brugerne af de sociale medier scroller igennem utallige af videoer, som er med til at influerer brugernes hverdag.


Hvor bliver videoerne brugt?

Det gør de på alle de sociale medier, som Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn etc.

Så hvis du ikke allerede er gået i gang med at lave videoer, så lad WOLF MEDIA hjælpe dig. Vi har en filmfotograf tilknyttet, som laver professionelle videoer i høj kvalitet. Videoerne kunne eksempel være at du fremviser din virksomhed eller hvis du er smykkedesigner, kan du fortælle hvordan din værker er kommet til. Jo mere personlig videoen er, jo bedre er det ofte. Det kan også være du er personlig træner, så kan du lave en motivationsvideo så din potentielle kunde vælge dig til deres personlige træner.


Hvem er vores filmfotograf?

Vi er så heldig at hav x tilknyttet, som er x og har tidligere x. Vi kommer med al udstyr som skal bruges til at få det en succesfuld film i hus.  


Vi søger selvfølgelig for at dine videoer er:

       Søgebare

       Klikbare

       DelevenligeDet er en kæmpe mulighed gør brug af dele-funktionen. Denne funktion gør at din video bliver delevenlig. Du vil kunne sprede kendskabet til dit brand og fortælle din historie med størst mulig effekt. Dele funktionen gør det muligt at dele videoen med dit netværk, som igen vil kunne dele videoen.

Verden største søgemaskine er Google, dernæst komme YouTube. For at gøre din video søgebar er det nødvendigt at finde en række data. Det hjælper WOLF MEDIA med, så din video kommer ud til flest mulige mennesker.

Den almen forbruger af de sociale medier scroller hurtigt igennem sit feed og derfor skal du kunne fange din kunde opmærksomhed inden de første sekunder.

Klikbar video er smart, da det x??? Den gode idé

Vi hjælper dig også med at få en gode ide til en kreativ og spændende video. Vi ved godt at det nogen gange kan være ret svært og uoverskueligt at være kreativ kommando. Vi har en del erfaringer, høje ambitioner og gode ideer. Så det skal du ikke bekymere om.